Този сайт използва бисквитки, за да Ви улесни в пазаруването. Ако продължите да използвате услугите ни, ще приемем, че сте съгласни с използването на такива бисквитки.

Научете повече

Съгласен съм

Категории

Производители

Бюлетин

           Повече от 12 години фирмата предлага канцеларски материали, изработка на фирмени печати, професионално зареждане на тонер касети и глави на принтери /МФУ/. Разполагаме с консумативи за принтери и копирни машини. Извършваме ремонт на лазерни принтери, копирни машини, преносими  и настолни компютри.  Извършваме качествен и надежден ремонт на лаптопи и таблети. Работим изцяло в областта "ремонт" на компютърна и принтерна техника от 2003 г.  

Целта която си поставяме и изпълняваме, е пълно затваряне цикъла от  потребности на всяка фирма, предприятие или учреждение. Работим всеотдайно и правим така че, всеки клиент да бъде добре обслужен, с което му пестим време и пари. Поддържаме високо качество на услугите, ниски цени и много клиенти ни оценяват като най-добри за гр. Ямбол.

                                        Подробно за нашето портфолио:

         1. Зареждаме тонер касети и глави за лазерни и мастилено-струйни принтери /МФУ/. Ползваме отлична база с най-добри и съвременни технически средства за качествено зареждане и  рециклиране. След зареждане или ремонт, тестваме много от видовете тонер касети. Извършваме ремонт и програмиране на почти всички нови модели  принтери и МФУ - Samsung и Xerox. Ползваме тонери и мастила с високо и утвърдено качество. Гарантираме за качество на зареждане с тестове за съответния модел принтер. При нужда от ремонт, своевременно информираме клиентите. Поддържаме постоянна складова наличност с  резервни части, като барабани, PCR,  почистващи и дозиращи ножове за  лазерни принтери /МФУ/, чипове, датчици, електроконтактни греси, рециклиращи спрейове и мн. др. Поддържаме и обслужваме HP, Canon, Samsung, Xerox, Kyocera, Lexmark, Brother и др. Продуктите които ползваме са на водещи производители от САЩ, Англия, Корея, Япония и Китай. 

        2. Предлагаме  извън гаранционен ремонт на преносими, настолни компютри, таблети и офис техника /лазерни принтери и МФУ - Samsung, HP, Canon, Xerox, Brather, Lexmark. В работата си ползваме специализирана тестваща електроника за компютърните захранвания, специални устройства диагностиращи точно състоянието на различните възли и модули на дънните /системни/ платки на настолни и преносими компютри през USB и COM порт. Използваме 4 вида поялни станции гарантиращи качествено отпояване и запояване на SMD елементи, транзистори интегрални схеми и др. Ползваме отлични оптични устройства и качествени инструменти необходими за ремонта на лаптопи и таблети. Всичко това съчетано с нашия дългогодишен опит в областта на електрониката Ви гарантираме качествена диагностика и ремонт.

        3. Предлагаме консумативи за принтери и МФУ - глави, тонер касети, мастила, рефили, тонер в бутилки, чипове, ленти за матрични принтери.

       4. Предлагаме и доставяме канцеларски материали като - бланки, формуляри, папки, класьори,  бележници, копирна хартия, телбоди, перфоратори, лепила, коректори, химикали, маркери, тампони за печати, калкулатори, дискети, CD/DVD дискове, флаш памети и др. Както и ламинатори, гилотини за хартия, шредери, машини за подвързване, фолио за ламиниране, корици за подвързване, метални и пластмасови спирали.

          5. Изработваме автоматични печати "Trodat" , "Colop" и Shiny и обикновени /ръчни/. Всички тях  можем да изработваме с 2 вида машини /технологии/ - лазарен гравир или фотополимерна технология. Технологично печата се изработва за 5 минути. Времето за проектиране зависи от неговата сложност.

       6. Подвързваме с метални и пластмасови спирали до 500 листа, ламинираме /топло/ документи до формат А3, изработваме некролози, визитки, набираме и отпечатваме текстови документи, попълваме формуляри и др.

          7. Изработваме работни времена и мн. др. рекламни материали с прецизен плотер за PVC фолио. Поддържаме богата гама от цветове.

          8. Предлагаме сублимационен печат върху керамични чаши, фланелки и каменни фоторамки за всякакви поводи и подаръци.

          9. Копирни  и принтерни услуги ф. А3 и А4   цветно и чернобяло - на най-ниски цени в града. Ползваме високо качествени нови машини Canon. Ползваме само оригинални кансумативи, гарантиращи високо качество и ниска степен на избледняване на отпечатаните докумнти.

         10. Извършваме абонаментна поддръжка на компютри и офис техника, за училища и фирми /по договаряне/.

        11. Ламинираме докуметни до ф.А3.

         12. За клиентите на онлайн магазина извършваме качествено и своевременно изпълнение на поръчките.

Безплатна доставка за гр. Ямбол.

Фирмата доставя консумативи  и на едро, с  цени по-ниски  от тези в онлайн магазина. 

Зареждаме с канцеларски метериали и поддържаме офис техниката на над 120 фирми, банки, предприятия, счетоводни къщи, лекарски кабинети, училища, детски градини, офиси и др. от Ямбол и страната.

Залагаме на качество, срок на изпълнение и точност. За редовните и регистрирани клиенти правим отстъпки в цените независимо от количествата.

За всеки закупен продукт се издава касов бон. На желаещите фактура, се издава данъчна фактура с касов бон. Фирмата е регистрирана по ЗДДС. Цените в сайта са с начислен ДДС.

За справки и запитвания, информация ще получите на тел. 046 661557 /телефонен оператор - Теленор/ - Татяна Дойчева или email: vesmon@abv.bg

 РАБОТНО ВРЕМЕ НА МАГАЗИНА

ВСЕКИ ДЕН ОТ 09.30 - 18.30 Ч.

СЪБОТА ОТ 09.30 - 13.00

ПОЧИВНЕН ДЕН - НЕДЕЛЯ

ПОЛУЧЕНИТЕ ПОРЪЧКИ В СЪБОТА И НЕДЕЛЯ СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ В ПОНЕДЕЛНИК. 

ПРИ ОФИЦИАЛНИ ПРАЗНИЦИ

СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ В ПЪРВИЯ РАБОТЕН ДЕН