Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Условия за ползване.

Каталог

копирна хартия Ballet

Подвързване на документи

Подвързването с пластмасова спирала е ефективен и лесен начин за съхранение и организиране на документи. Спиралите тип гребен се предлагат в различни размери в зависимост от броя листи, които ще бъдат подвързани.  Използването на корици е нужно за изготвянето на професионално изглеждащ документ и запазването му в добър вид за по-дълго време. За ...

Подвързването с пластмасова спирала е ефективен и лесен начин за съхранение и организиране на документи. Спиралите тип гребен се предлагат в различни размери в зависимост от броя листи, които ще бъдат подвързани.  Използването на корици е нужно за изготвянето на професионално изглеждащ документ и запазването му в добър вид за по-дълго време. За един документ ще ви е необходим предна и задна корица. Предлагаме в различни цветове като черно, червено, синьо и други. Прозрачните корици се поставят на лицевата страна и позволяват да се види заглавието документа.

Прочети още
Показване на 1 - 14 от 14 артикула