Доверете се на професионализма


   Ние работим честно и добросъвестно с всички клиенти. Повече от 14 години фирмата предлага канцеларски материали, изработка на фирмени печати, професионално зареждане на тонер касети и глави на принтери /МФУ/. Разполагаме с консумативи за принтери и копирни машини. Извършваме ремонт на лазерни принтери, копирни машини, преносими и настолни компютри. Извършваме качествен и надежден ремонт на лаптопи и таблети. Работим изцяло в областта "ремонт"на компютърна и принтерна техника от 2003 г. Целта която си поставяме и изпълняваме, е пълно затваряне цикъла от потребности на всяка фирма, предприятие или учреждение. Работим всеотдайно и правим така че, всеки клиент да бъде добре обслужен, с което му пестим време и пари. Поддържаме високо качество на услугите, ниски цени и много клиенти ни оценяват като най-добри за гр. Ямбол.

Подробно за нашето портфолио:

1. Зареждаме тонер касети и глави за лазерни и мастилено-струйни принтери /МФУ/.

Ползваме отлична база с най-добри и съвременни технически средства за качествено зареждане и рециклиране. След зареждане или ремонт, тестваме много от видовете тонер касети. Извършваме ремонт и програмиране на почти всички нови модели принтери и МФУ - Samsung и Xerox. Ползваме тонери и мастила с високо и утвърдено качество. Гарантираме за качество на зареждане с тестове за съответния модел принтер. При нужда от ремонт, своевременно информираме клиентите. Поддържаме постоянна складова наличност с резервни части, като барабани, PCR, почистващи и дозиращи ножове за лазерни принтери /МФУ/, чипове, датчици, електроконтактни греси, рециклиращи спрейове и мн. др. Поддържаме и обслужваме HP, Canon, Samsung, Xerox, Kyocera, Lexmark, Brother и др. Продуктите които ползваме са на водещи производители от САЩ, Англия, Корея, Япония и Китай.

2. Предлагаме извън гаранционен ремонт на преносими, настолни компютри, таблети и офис техника /лазерни принтери и МФУ - Samsung, HP, Canon, Xerox, Brather, Lexmark.

В работата си ползваме специализирана тестваща електроника за компютърните захранвания, специални устройства диагностиращи точно състоянието на различните възли и модули на дънните /системни/ платки на настолни и преносими компютри през USB и COM порт. Използваме 4 вида поялни станции гарантиращи качествено отпояване и запояване на SMD елементи, транзистори интегрални схеми и др. Ползваме отлични оптични устройства и качествени инструменти необходими за ремонта на лаптопи и таблети. Всичко това съчетано с нашия дългогодишен опит в областта на електрониката Ви гарантираме качествена диагностика и ремонт.

3. Предлагаме консумативи за принтери и МФУ 

Глави, тонер касети, мастила, рефили, тонер в бутилки, чипове, ленти за матрични принтери.

4. Доставяме канцеларски материали

Доставяме бланки, формуляри, папки, класьори, бележници, копирна хартия, телбоди, перфоратори, лепила, коректори, химикали, маркери, тампони за печати, калкулатори, дискети, CD/DVD дискове, флаш памети и др. Както и ламинатори, гилотини за хартия, шредери, машини за подвързване, фолио за ламиниране, корици за подвързване, метални и пластмасови спирали.

5. Изработваме автоматични печати "Trodat" , "Colop" и Shiny и обикновени /ръчни/.

Всички тях можем да изработваме с 2 вида машини /технологии/ - лазарен гравир или фотополимерна технология. Технологично печата се изработва за 5 минути. Времето за проектиране зависи от неговата сложност.

6.  Подвързваме с метални и пластмасови спирали и ламенеране

Предлагаме подвързване до 500 листа, ламинираме /топло/ документи до формат А3, изработваме некролози, визитки, набираме и отпечатваме текстови документи, попълваме формуляри и др.

7.  Изработваме работни времена и др. рекламни материали с прецизен плотер за PVC фолио. Поддържаме богата гама от цветове.

8. Предлагаме сублимационен печат върху керамични чаши, фланелки и каменни фоторамки за всякакви поводи и подаръци.

9. Копирни и принтерни услуги

Копираме и принтираме формат А3 и А4 цветно и чернобяло - на най-ниски цени в града. Ползваме високо качествени нови машини Canon. Ползваме само оригинални кансумативи, гарантиращи високо качество и ниска степен на избледняване на отпечатаните докумнти.

10. Извършваме абонаментна поддръжка на компютри и офис техника, за училища и фирми /по договаряне/.

12. За клиентите на онлайн магазина извършваме качествено и своевременно изпълнение на поръчките.  Безплатна доставка за гр. Ямбол.

Фирмата доставя консумативи и на едро, с цени по-ниски от тези в онлайн магазина. Зареждаме с канцеларски материали и поддържаме офис техниката на над 160 фирми, банки, предприятия, счетоводни къщи, лекарски кабинети, училища, детски градини, офиси и други от град Ямбол и страната.

Залагаме на качество, срок на изпълнение и точност. За редовните и регистрирани клиенти правим отстъпки в цените независимо от количествата. За всеки закупен продукт се издава касов бон.

На желаещите фактура, се издава данъчна фактура с касов бон. Фирмата е регистрирана по ЗДДС.

Цените в сайта са с начислен ДДС.

За справки и запитвания, информация ще получите на:

Тел.: 046 661557 /телефонен оператор - Теленор/ - Татяна Дойчева,

Еmail: vesmon1@abv.bg


РАБОТНО ВРЕМЕ НА МАГАЗИНА

ВСЕКИ ДЕН ОТ 09.30 - 18.30Ч.

СЪБОТА ОТ 09.30 - 13.00

ПОЧИВЕН ДЕН - НЕДЕЛЯ

ПОЛУЧЕНИТЕ ПОРЪЧКИ В СЪБОТА И НЕДЕЛЯ СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ В ПОНЕДЕЛНИК. ПРИ ОФИЦИАЛНИ ПРАЗНИЦИ СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ В ПЪРВИЯ РАБОТЕН ДЕН.