Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Условия за ползване.

Доверете се на професионализма


   Ние работим честно и добросъвестно с всички клиенти. Повече от 15 години фирмата предлага канцеларски материали, изработка на фирмени печати, професионално зареждане на тонер касети и глави на принтери /МФУ/. Разполагаме с консумативи за принтери и копирни машини. Извършваме ремонт на лазерни принтери, копирни машини, преносими и настолни компютри. Извършваме качествен и надежден ремонт на лаптопи и таблети. Работим изцяло в областта "ремонт"на компютърна и принтерна техника от 2003 г. Целта която си поставяме и изпълняваме, е пълно затваряне цикъла от потребности на всяка фирма, предприятие или учреждение. Работим всеотдайно и правим така че, всеки клиент да бъде добре обслужен, с което му пестим време и пари. Поддържаме високо качество на услугите, ниски цени и много клиенти ни оценяват като най-добри за гр. Ямбол.

Подробно за нашето портфолио:

1. Зареждаме тонер касети и глави за лазерни и мастилено-струйни принтери /МФУ/.

Ползваме отлична база с най-добри и съвременни технически средства за качествено зареждане и рециклиране. След зареждане или ремонт, тестваме много от видовете тонер касети. Извършваме ремонт и програмиране на почти всички нови модели принтери и МФУ - Samsung и Xerox. Ползваме тонери и мастила с високо и утвърдено качество. Гарантираме за качество на зареждане с тестове за съответния модел принтер. При нужда от ремонт, своевременно информираме клиентите. Поддържаме постоянна складова наличност с резервни части, като барабани, PCR, почистващи и дозиращи ножове за лазерни принтери /МФУ/, чипове, датчици, електроконтактни греси, рециклиращи спрейове и мн. др. Поддържаме и обслужваме HP, Canon, Samsung, Xerox, Kyocera, Lexmark, Brother и др. Продуктите които ползваме са на водещи производители от САЩ, Англия, Корея, Япония и Китай.

2. Предлагаме извън гаранционен ремонт на преносими, настолни компютри, таблети и офис техника /лазерни принтери и МФУ - Samsung, HP, Canon, Xerox, Brather, Lexmark.

В работата си ползваме специализирана тестваща електроника за компютърните захранвания, специални устройства диагностиращи точно състоянието на различните възли и модули на дънните /системни/ платки на настолни и преносими компютри през USB и COM порт. Използваме 4 вида поялни станции гарантиращи качествено отпояване и запояване на SMD елементи, транзистори интегрални схеми и др. Ползваме отлични оптични устройства и качествени инструменти необходими за ремонта на лаптопи и таблети. Всичко това съчетано с нашия дългогодишен опит в областта на електрониката Ви гарантираме качествена диагностика и ремонт.

3. Предлагаме консумативи за принтери и МФУ 

Глави, тонер касети, мастила, рефили, тонер в бутилки, чипове, ленти за матрични принтери.

4. Доставяме канцеларски материали

Доставяме бланки, формуляри, папки, класьори, бележници, копирна хартия, телбоди, перфоратори, лепила, коректори, химикали, маркери, тампони за печати, калкулатори, дискети, CD/DVD дискове, флаш памети и др. Както и ламинатори, гилотини за хартия, шредери, машини за подвързване, фолио за ламиниране, корици за подвързване, метални и пластмасови спирали.

5. Изработваме автоматични печати "Trodat" , "Colop" и Shiny и обикновени /ръчни/.

Всички тях можем да изработваме с 2 вида машини /технологии/ - лазарен гравир или фотополимерна технология. Технологично печата се изработва за 5 минути. Времето за проектиране зависи от неговата сложност.

6.  Подвързваме с метални и пластмасови спирали и ламенеране

Предлагаме подвързване до 500 листа, ламинираме /топло/ документи до формат А3, изработваме некролози, визитки, набираме и отпечатваме текстови документи, попълваме формуляри и др.

7.  Изработваме работни времена и др. рекламни материали с прецизен плотер за PVC фолио. Поддържаме богата гама от цветове.

8. Предлагаме сублимационен печат върху керамични чаши, фланелки и каменни фоторамки за всякакви поводи и подаръци.

9. Копирни и принтерни услуги

Копираме и принтираме формат А3 и А4 цветно и чернобяло - на най-ниски цени в града. Ползваме високо качествени нови машини Canon. Ползваме само оригинални кансумативи, гарантиращи високо качество и ниска степен на избледняване на отпечатаните докумнти.

10. Извършваме абонаментна поддръжка на компютри и офис техника, за училища и фирми /по договаряне/.

12. За клиентите на онлайн магазина извършваме качествено и своевременно изпълнение на поръчките.  Безплатна доставка за гр. Ямбол.

Фирмата доставя консумативи и на едро, с цени по-ниски от тези в онлайн магазина. Зареждаме с канцеларски материали и поддържаме офис техниката на над 160 фирми, банки, предприятия, счетоводни къщи, лекарски кабинети, училища, детски градини, офиси и други от град Ямбол и страната.

Залагаме на качество, срок на изпълнение и точност. За редовните и регистрирани клиенти правим отстъпки в цените независимо от количествата. За всеки закупен продукт се издава касов бон.

На желаещите фактура, се издава данъчна фактура с касов бон. Фирмата е регистрирана по ЗДДС.

Цените в сайта са с начислен ДДС.

За справки и запитвания, информация ще получите на:

Тел.: 046 661557 /телефонен оператор - Теленор/ - Татяна Дойчева,

Еmail: vesmon1@abv.bg


РАБОТНО ВРЕМЕ НА МАГАЗИНА

ВСЕКИ ДЕН ОТ 09.30 - 18.30Ч.

СЪБОТА ОТ 09.30 - 13.00

ПОЧИВЕН ДЕН - НЕДЕЛЯ

ПОЛУЧЕНИТЕ ПОРЪЧКИ В СЪБОТА И НЕДЕЛЯ СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ В ПОНЕДЕЛНИК. ПРИ ОФИЦИАЛНИ ПРАЗНИЦИ СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ В ПЪРВИЯ РАБОТЕН ДЕН.