• Нов

Семейна информационно-образователна игра "Околосветско пътешествие" подходяща за цялото семейство.

В тази игра играчът се впуска в пътешествие, стремейки се към победа, като в същото време получава нови и интересни познания за държавите по света.

Направи своето околосветско пътешествие, като се разходиш в Австралия, Армения, Аржентина, Бразилия, Великобритания, Германия, Гърция, Египет, Израел, Индия, Испания, Италия, Китай, Русия, САЩ, Тунис, Турция, Франция, ЮАР и Япония.

Подготовка преди началото на играта:

Игралното поле е разделено на сектори, свързани помежду си със стрелки. По обиколката на полето се намират ходовете на играчите.

Целта на играта е да се отговори правилно на максимален брой въпроси, като за всеки верен отговор се печелят червени или жълти жетони, които в края на играта носят определен брой точки и парични средства.

По своя път играчът ще срещне изненади и трудности, които трябва да премине с правилна стратегия и късмет.

Избира се водещ, който ще се разпорежда с жетоните, касата на играта, да задава въпросите  и да следи за спазване на правилата.

Всеки играч избира по една игрална фигура и я слага на позиция "СТАРТ". Водещият раздава на участниците по 1500 евро, а останалите пари остават в касата на играта.

Картите се подреждат извън игралното поле с лицето нагоре, като са сортирани според вида им. Жетони, карти-екскурзия и паспорти остават при водещия.

Целта на играта е играчът да спечели повече червени жетони, които той получава при верен отговор на въпросите по време пътешествието.

Жълти жетони играчът получава при верни отговори на въпросите, когато попадне на ход училище.

No customer reviews for the moment.

В следната категория има още 1 продукт: