Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Условия за ползване.
Корирна х-я А4 Ballet Briliant Преглед отблизо

Копирна хартия А4 Ballet Briliant 80g/m2 500л

Нов продукт

  • Ballet Brilliant
  • Формат A4
  • 500 листа
  • 80г/м2
  • Клас А+

Повече детайли

6,66 лв

с ДДС

Продуктът вече не е наличен

ФорматА4
Размери (Ш х В)210х297 мм
Грамаж на хартията80 г/м2

Копирна хартия Ballet Brilliant А4, 80гр/м2, 500 листа.

Ballet Brilliant е многофункционална офис хартия за ежедневна употреба, перфектна комбинация от качество и икономичност. Идеална за високоскоростно двустранно копиране и печат. Подходящ за предпечат, извършван чрез печат, последван от отпечатване на офис оборудване. Висока белота и непрозрачност ви позволяват да използвате тази хартия за лазерен цветен печат. Ballet Brilliant е първокласно решение за ослепителни резултати от печат за важни задачи. Най-висока белота и повишена твърдост
Можете да си купите хартия от International Paper - Ballet Diamond A4, която е чудесна за високоскоростно копиране на всички класове устройства, в нашия онлайн магазин.

Грамаж (g/m²)80
Белота (CIE)168%
Яркост на хартията113%
КласА+


От 2008 г. производството на "International Paper" става напълно без хлор. От този момент нататък хартията се избелва, като се използва най-новата технология за избелване на активен кислород, което значително намалява натоварването на околната среда и повишава общата безопасност на промишлената площадка.

От октомври 2010 г. Балетната брилянтна продукция се провежда в Международeн книжен горски комплекс. Балет Brilliant напълно отговаря на европейските стандарти за качество и е успешно тестван на високоскоростни апарати от водещите световни производители на офис оборудване.


Размери и формати на хартията

Подобни продукти