Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Условия за ползване.
копирна хартия Ballet
Корирна х-я А4 Ballet Briliant Преглед отблизо

Копирна хартия А4 Ballet Briliant 80g/m2 500л

Нов продукт

  • Ballet Brilliant
  • Формат A4
  • 500 листа
  • 80г/м2
  • Клас А+

Повече детайли

6,66 лв

с ДДС

ФорматА4
Размери (Ш х В)210х297 мм
Грамаж на хартията80 г/м2

Копирна хартия Ballet Brilliant А4, 80гр/м2, 500 листа.

Ballet Brilliant е многофункционална офис хартия за ежедневна употреба, перфектна комбинация от качество и икономичност. Идеална за високоскоростно двустранно копиране и печат. Подходящ за предпечат, извършван чрез печат, последван от отпечатване на офис оборудване. Висока белота и непрозрачност ви позволяват да използвате тази хартия за лазерен цветен печат. Ballet Brilliant е първокласно решение за ослепителни резултати от печат за важни задачи. Най-висока белота и повишена твърдост
Можете да си купите хартия от International Paper - Ballet Diamond A4, която е чудесна за високоскоростно копиране на всички класове устройства, в нашия онлайн магазин.

Грамаж (g/m²)80
Белота (CIE)168%
Яркост на хартията113%
КласА+


От 2008 г. производството на "International Paper" става напълно без хлор. От този момент нататък хартията се избелва, като се използва най-новата технология за избелване на активен кислород, което значително намалява натоварването на околната среда и повишава общата безопасност на промишлената площадка.

От октомври 2010 г. Балетната брилянтна продукция се провежда в Международeн книжен горски комплекс. Балет Brilliant напълно отговаря на европейските стандарти за качество и е успешно тестван на високоскоростни апарати от водещите световни производители на офис оборудване.


Размери и формати на хартията

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Подобни продукти