Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му.

Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашата Политика за поверителност.

Този компактен лазерен принтер Brother HL-1222WE се отличава с бърза скорост и високо качество на печат. Идеален е за споделяне в мрежата. Лесен за употреба. Оптимизира разходите - страхотен избор за нуждите на малкия и домашен офис с ниска цена на консуматива. Този принтер е изключително удобен за домашна употреба от ученици и учители. Лесен печат без никакви настройки, евтин консуматив. При две тонер касети си осигурявате непрекъсната и независима работа. Консуматива за 1000 копия ви позволява спокойно да отпечатате почти 1 пакет копирна хартия. Имайте на предвид че всички разходни норми на консумативите за лазерни принтери и устройства са изчислени на базата на 5% запълване на листа, което не много. Консуматива за този принтер е за 1000 копия при 5% запълване на на листа, което не е много за лазерен принтер, но пък е много повече от повечето мастилени принтери при които мастилниците са за 160-200 копия, както и засъхването на мастилото по дюзите е често срещан проблем. При този Brother HL-1222WE такъв проблем няма да имате и ще бъдете много доволни от покупката. Е, някои казват че били малко "дървени" но това не трябва да ви притеснява. Принтера си струва парите. Барабанния модул също има добра надеждност защото издържа до 10 000 копия и е евтин когато дойде да се сменя 15-20 лв. Не се повреждат или ако има токова нещо е много рядко имайки на предвид продадените и поддържани устройства от този тип нямаме дефектирало устройство. USB кабел не е включен към комплекта на принтера но за 2-4 лв. може да си го вземете от всеки компютърен магазин. Ако лаптопа или компютъра ви няма DVD/CD ще трябва да си изтеглите пакета от драйвери от официалния сайт на Brther - https://support.brother.com/g/b/downloadtop.aspx?c=bg&lang=bg&prod=hl1222we_eu  Ако компютърът ви е с Windows 10, може да не ви се наложи да теглите драйвери защото принтера ще се инсталира сам, но ви препоръчвам да си направите инсталацията с драйверите предложени от официалният им сайт, което гарантира стабилна работа. Приятна инсталация.

 • Тип принтер: черно-бял
 • Формат на отпечатване: А4
 • Резолюция на печат: 2400 X 600
 • Двустранен печат: Не
 • Безжична мрежова връзка
 • Скорост на печат: 20 страници в минута
 • Hi-Speed USB 2.0 Интерфейс
 • Памет: 32 MB
 • Процесор: 200 MHz
 • Ниска цена на консумативите
 • Принтерът поддържа приложението Brother iPrint & Scan, което позволява да сканирате директно и да отпечатвате от мобилни устройства като iPhone, iPad, таблети и смартфони с Android или Windows Phone.
 • Стартова тонер касета - 1,500 страници*, Стандартна тонер касета (TN-1090) 1,500 страници* Барабан (DR-1090) - 10,000 A4 Страници *Приблизителен капацитет в съответсвие с ISO/IEC 19752

Консумативи: Тонер касета Brother TN - 1090, Барабанен модул Brother DR 1090

Подробна спецификация

Оценка 
georgi d 2022-01-08

Djordj

Малък и компактен - събира се на малко пространство, бих казал здрав и надежден. Тонерите му са евтини.

Оставете отзив !

Вижте също и:

В следната категория има още 1 продукт: