Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му.

Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашата Политика за поверителност.

Лазерен принтер Brother HL-2312D е компактен, работещ безшумно и бързо, идеален за дома или офиса. Лесен за работа. Бърза скорост на печат до 30 стр/мин., и тава за хартия за 250 листа.

 • Максимален формат на отпечатване: А4.
 • Резолюция на печат: 2400X600.
 • Двустранен печат: Да.
 • Скорост на печат: 30 страници в минута.
 • Шум: по-малко от 50 Db.
 • Тава за хартия: побира до 250 листа.
 • Тип хартия: Обикновена хартия, тънка хартия, рециклирана хартия, плътна хартия.
 • Размер на хартията: A4, Letter, A5, A5 (дълъг ръб), A6, Executive.
 • Слот за ръчно подаване.
 • Памет: 32 MB.
 • Консумативи: Тонер касета 2411 до 2000 копия, Тонер касета с голяма капацитет 2421 до 3000 копия, Барабан DR2401. Този принтер е изключително удобен за домашна употреба, малки офиси, учители и ученици. Лесен печат без почти никакви настройки, евтин консуматив.  /Работи без смяна на чипа/. При две тонер касети си осигурявате непрекъсната и независима работа. Консуматива е за 2000 копия и за 3000 копия /съвместим с ниска цена/ ви позволява спокойно да отпечатате почти 2 пакета копирна хартия. Имайте на предвид че всички разходни норми на консумативите за лазерни принтери и устройства са изчислени на базата на 5% запълване на листа, което не много. Консуматива за този принтер е до 2000 копия при 5% запълване на на листа, което е много добре за лазерен принтер среден клас. От този Brother HL-2312D ще бъдете много доволни след покупката. Дуплексният режим е голямо предимство защото ви позволява автоматично да отпечатвате от двете страни на листа, с което икономисвате хартия. Принтера си струва парите. Барабанния модул също има добра надеждност защото издържа до 12 000 копия и е евтин когато дойде време да се сменя - 15-20 лв. Не се повреждат или ако има токова нещо е много рядко имайки на предвид продадените и поддържани устройства от този тип нямаме дефектирало устройство. Печатът при този принтер е почти безшумен с по-малко от 50dB. USB кабел не е включен към комплекта на принтера но за 2-4 лв. може да си го вземете от всеки компютърен магазин. Ако лаптопа или компютъра ви няма DVD/CD ще трябва да си изтеглите пакета от драйвери от официалния сайт на Brther - https://support.brother.com/g/b/downloadtop.aspx?c=bg&lang=bg&prod=hll2312d_eu  Ако компютърът ви е с Windows 10, може да не ви се наложи да теглите драйвери защото принтера ще се инсталира сам, но ви препоръчвам да си направите инсталацията с драйверите предложени от официалният им сайт, което гарантира стабилна работа и в дуплексен режим. Приятна инсталация.

Подробна спецификация

Вижте също и:

В следната категория има още 16 продукта: