Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му.

Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашата Политика за поверителност.

  • Нов

Семейна бизнес игра "Европолия България" подходяща за цялото семейство.

Европолия България е игра на тактика и бизнес стратегия - играчите приватизират обекти и инвестират в тях с помощта на получените траншове от Евробанката. Тази игра развива паметта, мисленето, съсредоточаването и други качества.

Подготовка преди началото на играта:

Извън игралното поле картите, се разделят на отделни купчини според тяхното наименование. Избира се банкер, който да се разпорежда с всички банкноти, карти и да ръководи разплащанията с банката. Играчите избират по 2 пионки и 12 жетона от един цвят. Банкерът раздава на всеки от играчите по 1200 евро и карта "Рейтинг", която съответства на цвета на пионките. Играчите поставят едната пионка на стартовата позиция, а другата на стартовата позиция за играта в Евробанка.

Целта на играта е да се отговори правилно на максимален брой въпроси, като за всеки верен отговор се печелят червени или жълти жетони, които в края на играта носят определен брой точки и парични средства. Пръв започва този, който хвърли със зара най-голямо число. По същия начин се определя и реда на останалите играчи.

По определения ред играчите хвърлят двата зара едновременно.

No customer reviews for the moment.

В следната категория има още 2 продукта: