Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Условия за ползване.
копирна хартия Ballet

Автоматичен правъогълен печат 10х26 мм

Shiny

Нов продукт

Shiny

15,00 лв

с ДДС

Изработка на автоматичен правъогълен печат с размер 10х26 мм. Shiny.

Ние извършваме проектиране и изработка на автоматичен печат Shiny, Trodat или Colop. Изключително качествена изработка, която гарантира дълъг експлоатационен период. За изработка печат на фирма, сдружение, фондация и др. е необходимо да представите името и Булстат номер. Ние проверяваме необходимата информация за изработката на печата от Регистър Булстат.


Фирмен печат (съдържащ название на фирма, организация и др.) може да поръча и получи лице, което представлява съответната фирма съгласно решението за регистрация или упълномощено от  представляващия. Личен печат може да поръча и получи само лицето, негов законен представител или пълномощник.


Обикновено печата се проектира и изработва в рамките на 4-6 часа.
При поръчка на експресен печат времето на изработка е съкратено в срок до 1 час, но в този случай цената се увеличава с 50%.  
Марката Shiny съществува от 1957г.  и се е доказала като световен лидер в продажбите на самонамастиляващи автоматични механизми за печати.

В посочената цена е включен механизма, проекта и клишето!

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

След като съхраните Вашият персонализиран продукт, не забравяйте да го добавите в количката.
Разрешените формати са: GIF, JPG, PNG

Изображения
Текст

loader

* задължителни полета

Подобни продукти