Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Условия за ползване.
Работно време - образец
За всеки офис, магазин, търговско помещение е нужно да има указание за продължителността на работния ден и на работната седмица. Можете да изтеглите безплатно образец на работно време.
Съвети за максимална продължителност на живот на мастилените касети и принтера
За да може принтерът да работи правилно и колкото е възможно по-дълго, трябва да научите някои правила как да се грижите за него. За да си осигурите възможно най-дълго и качествено отпечатване следвайте тези указания: 1. Не позволявайте на мастилото в касетата да свърши напълно. Има вероятност главата на принтера /мастилницата, касетата/ да изгори, когато принтера се опитва да извлича мастило от нея, а тя е празна. На повечето мастиленоструйни п

Ресетване на Brother

Posted by
Ресетване на Brother
Ресетване Brother DCP-7055, Ресетване тонера на Brother DCP-7055. Понякога се случва, след зареждане на тонер касетата и настройване на механиката и в изходно положение, принтера да не нулира брояча за поставена нова касета. На екрана остава съобщението за свършил тонер. Има бърз и лесен начин по който може да се извърши нулиране на брояча. Brother DCP-1623, 1222

Размери на хартия

Posted by
Размери на хартия
Най-често ползвани в практиката формати са: A0, A1 – технически чертежи, плакати. A1, A2 – диаграми за проектори. A2, A3 – рисунки, диаграми, големи таблици. A4 – писма, списания, формуляри, каталози, разпечатки от лазерен принтер и копирна машина. A5 – бележници. A6 – пощенски картички.