Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му.

Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашата Политика за поверителност.

Филтриране по

Цена

Цена

  • 0,00 лв. - 28,00 лв.

Наличност

Наличност

Марка

Марка

Тегло

Тегло

  • 0,1kg - 3kg

Цветна хартия и картони

Цветът на хартията е от значение и може да вдъхне живот на всеки арт или друг вид проект. С нашата богата гама от цветове на хартия и картони, ще откриете тези от които се нуждаете. Комбинирайки различни нюанси можете да постигнете красиви резултати за вашия проект. Преди това е нужно да изберете плътността на хартията в зависимост от това дали ви е нужен цветен картон или цветни листи с формат А4. Разгледайте разнообразието от много нюанси - от светли до тъмни. Предлагаме различни разфасовки – микс от цветове, пакет от 50 листа, както и пакети с по 500 листа.

Предлагаме различни видове хартии на френската марка Clairefontaine, отличаваща се с отлично качество и разнообразие на продукти. Независимо къде ще ги използвате - у дома, в училището или в офиса – смелите и наситени цветове ще привличат внимание и ще внасят настроение. Пликовете за писма ще се отличават, обявите ще се четат, поканите и бележките на таблата ще са по-забележими, а хартиените изделия ще са по-забавни. С избирането на подходящ цвят ще можете да предадете точното послание по правилния начин. Предлагаме два грамажа: 80г/кв.м. и 160г/кв.м.

Подкатегории

Активни филтри