Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Условия за ползване.

Каталог

Избери цвят

КОПИРНА И ПРИНТЕРНА


Качеството на копирната хартия е изключително важно, за да може вашето копирно устройство да работи правилно. Но изборът трябва да бъде съобразен и с разходите, които можете да си позволите. Предлагаме широка гама от копирни хартии с различни размери и характеристики. Всички те са направени така, че да осигурят качество на достъпна цена и са иде...

Качеството на копирната хартия е изключително важно, за да може вашето копирно устройство да работи правилно. Но изборът трябва да бъде съобразен и с разходите, които можете да си позволите. Предлагаме широка гама от копирни хартии с различни размери и характеристики. Всички те са направени така, че да осигурят качество на достъпна цена и са идеалния избор за използване в офиса или у дома. Стандартната хартията е с формат A4 и грамаж 80г/кв.м, използвана от повечето принтери. При нас ще намерите и формат A5, който може да се използва, ако вашата машина позволява.

Прочети още

Подкатегории

    Показване на 1 - 11 от 11 артикула