Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Условия за ползване.

Каталог

КОПИРНА И ПРИНТЕРНА


Качеството на копирната хартия е изключително важно, за да може вашето копирно устройство да работи правилно. Но изборът трябва да бъде съобразен и с разходите, които можете да си позволите. Предлагаме широка гама от копирни хартии с различни размери и характеристики. Всички те са направени така, че да осигурят качество на достъпна цена и са иде...

Качеството на копирната хартия е изключително важно, за да може вашето копирно устройство да работи правилно. Но изборът трябва да бъде съобразен и с разходите, които можете да си позволите. Предлагаме широка гама от копирни хартии с различни размери и характеристики. Всички те са направени така, че да осигурят качество на достъпна цена и са идеалния избор за използване в офиса или у дома. Стандартната хартията е с формат A4 и грамаж 80г/кв.м, използвана от повечето принтери. При нас ще намерите и формат A5, който може да се използва, ако вашата машина позволява.

Прочети още
Показване на 1 - 6 от 6 артикула