Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Условия за ползване.

Каталог

Канцеларски материали


Канцеларски материали

   Канцеларските материални са консумативи, които редовно се използват в офиси, училища, учреждения, счетоводства, организации, както и у дома. Разнообразието от артикулите, които предлагаме включва ежедневни артикули като аксесоари за бюро, хартии, папки и класьори за организация на документи, пишещи средства – химикали, моливи, пиромоливи, тън...

   Канцеларските материални са консумативи, които редовно се използват в офиси, училища, учреждения, счетоводства, организации, както и у дома. Разнообразието от артикулите, които предлагаме включва ежедневни артикули като аксесоари за бюро, хартии, папки и класьори за организация на документи, пишещи средства – химикали, моливи, пиромоливи, тънкописци и други. Всички те са много важни, за поддръжката и нормалната работата на всеки офис или канцелария.

    В категорията папки и класьори ще намерите всичко необходимо за едно добре подредено работно място. Класьори в свежи цветове и различни размери, папки от PVC и картон, клипборди с набор от разцветки и тяло от различни материали.

    Лепящите принадлежности не трябва да бъдат подценявани. Тиксо, лепило и други лепящи средства често са необходими за офис цели, училищни проекти, опаковане и подлепване.

   Разгледайте подвързващите материали. Подвързването с пластмасова спирала има много предимства. Лесно могат да се вмъкват листи допълнително или да се премахват. Този вид подвързване позволява събирането от 5 до 500 страници. Можете да избирате от много цветови предложения, както спирали така и пластмасови корици и картонени гърбове.

   Организирайте новите задачи и важни съобщения с помощта на коркова или бяла дъска. Някои бели дъски имат и магнитни свойства, чрез което лесно може да се закачат листи чрез магнит.

Прочети още
за страница
Показване на 1 - 44 от 297 артикула