Канцеларски материали

Канцеларските материали са консумативи, които редовно се използват в офиси, училища, учреждения, счетоводства, организации, както и у дома. Разнообразието от материалите, които предлагаме включва ежедневни артикули като аксесоари за бюро, хартии, папки и класьори за организация на документи, пишещи средства – химикали, моливи, пиромоливи, тънкописци и други. Всички те са много важни за поддръжката и нормалната работата на всеки офис или канцелария.

    В категорията папки и класьори ще намерите всичко необходимо за едно добре подредено и организирано работно място. Класьори в свежи цветове и различни размери, папки от PVC и картон, клипбордове с набор от разцветки и тяло от различни материали.

    Лепящите принадлежности не трябва да бъдат подценявани. Тиксо, лепило и други лепящи средства често са необходими за офис цели, училищни проекти, опаковане и подлепване.

   Разгледайте подвързващите материали. Подвързването с пластмасова спирала има много предимства. Лесно могат да се вмъкват листи допълнително или да се премахват. Този вид подвързване позволява събирането от 5 до 500 страници. Можете да избирате от много цветови предложения, както спирали така и пластмасови корици и картонени гърбове.

   Организирайте новите задачи и важни съобщения с помощта на коркова или бяла дъска. Някои бели дъски имат и магнитни свойства, благодарение на което лесно може да се закачат листи чрез магнит.

Активни филтри