Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му.

Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашата Политика за поверителност.

Канцеларски материали

Канцеларските материали са консумативи, които редовно се използват в офиси, училища, учреждения, счетоводства, организации, както и у дома. Разнообразието от материалите, които предлагаме включва ежедневни артикули като аксесоари за бюро, хартии, папки и класьори за организация на документи, пишещи средства – химикали, моливи, пиромоливи, тънкописци и други. Всички те са много важни за поддръжката и нормалната работата на всеки офис или канцелария.

    В категорията папки и класьори ще намерите всичко необходимо за едно добре подредено и организирано работно място. Класьори в свежи цветове и различни размери, папки от PVC и картон, клипбордове с набор от разцветки и тяло от различни материали.

    Лепящите принадлежности не трябва да бъдат подценявани. Тиксо, лепило и други лепящи средства често са необходими за офис цели, училищни проекти, опаковане и подлепване.

   Разгледайте подвързващите материали. Подвързването с пластмасова спирала има много предимства. Лесно могат да се вмъкват листи допълнително или да се премахват. Този вид подвързване позволява събирането от 5 до 500 страници. Можете да избирате от много цветови предложения, както спирали така и пластмасови корици и картонени гърбове.

   Организирайте новите задачи и важни съобщения с помощта на коркова или бяла дъска. Някои бели дъски имат и магнитни свойства, благодарение на което лесно може да се закачат листи чрез магнит.

Активни филтри