Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Условия за ползване.

Класьори


Класьорите са папки с надежден механизъм за документи и могат да се отварят и затварят с лекота. Нужно е само да се отвари горната или долната страна, в зависимост от вида, за да намерите бързо това, което търсите. Можете да разгледате нашите предложение от разнообразие от класьори с два ринга. Изберете подходящ формат А4 или А5, както и цвят, к...

Класьорите са папки с надежден механизъм за документи и могат да се отварят и затварят с лекота. Нужно е само да се отвари горната или долната страна, в зависимост от вида, за да намерите бързо това, което търсите. Можете да разгледате нашите предложение от разнообразие от класьори с два ринга. Изберете подходящ формат А4 или А5, както и цвят, който да съответства на Вашите предпочитания. За по-малко документи изберете по-малка ширини: 40мм или 55мм, а за по-голяма количество - 75мм.

Прочети още
Показване на 1 - 6 от 6 артикула