Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Условия за ползване.

Папки и кутии


Папките са отлично средство за организиране и съхраняване на важни документи и записки. Те са практични и се използват в канцеларии, офиси, училища. Учители, ученици и студенти винаги имат нужда от папка, в която да съхраняват своите листи, документи, тетрадки. Предлагаме разнообразие от видове - PVC папки, картонени папки, папки с копче - подхо...

Папките са отлично средство за организиране и съхраняване на важни документи и записки. Те са практични и се използват в канцеларии, офиси, училища. Учители, ученици и студенти винаги имат нужда от папка, в която да съхраняват своите листи, документи, тетрадки. Предлагаме разнообразие от видове - PVC папки, картонени папки, папки с копче - подходящи както за малко количество документи, така и за повече. Изключително удобни са и папките с цип - използват се лесно, дори и от по-малките ученици. Папките тип кутия с ластик /бокс/ побират повече и са по-издръжливи от стандартните. Изработени са от по-твърд материал и са подходящи за по-голямо натоварване.

Прочети още

Подкатегории

    за страница
    Показване на 1 - 44 от 49 артикула